Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Lohärads IF P-99

Följ

P-99

Följ oss för uppdateringar
Följ
Lohärads IF
Fotboll
P-99
2011 P12 Div10E

Match

IK Fyris P99

0 - 2
Stenhagens IP, konstgräs
12 oktober 2011
19:15

Lohärads IF Röd

Referat

Referat: IK Fyris P99 - Lohärads IF Röd

Äntligen dags för årets sista 9-manna match i serien. Vi spelade idag för äran, vi var redan klara seriesegrare :-)
Det är underbart att se att vi har en underbar bredd i våran trupp, och den fylls löpande på. Vi hade fått många nej inför dagens match, det var skador och sjukdomar.
Det kunde har börjat bättre innan matchen än vad det gjorde. Det visade sig att Ralle hade glömt skorna!! Det var ingen bara början....Men om nu någon skadade sig så kunde Ralle använda den personens skor, han blev vår lilla joker.....
Första halvlek spelade vi lugnt och tryggt, men inte mer än det. Det var en jämn halvlek, vi missade (som vanligt) en hel del. Där måste vi bli bättre. Vi var lite stillastående. Men det var en som var bättre än alla, och det var han hela matchen. Det var Jocke, han var kung i försvaret. Han spelar så enkelt och klokt. Nu är Jocke inne i en period där allt bara fungerar. Hoppas den perioden varar länge.
I halvtid frågade vi killarna om de var nöjda, men det var ingen som var nöjd. De lovade varandra att röra sig mera, visa mera attityd och gör det där lilla extra. Vi spelade över lag en mycket bättre fotboll i andra halvlek. Och efter ca 10 minuter av andra halvlek kom Joel ut haltande. Snabbt slängde vi på Ralle Joels skor. Nu blev det ytterligare en förändring av matchbilden. Ralle kom in och rörde om ordentligt, vilken rörelse han hade. Han fungerade jätte bra som offensiv mittfältare idag. Det var hur underbart som helst när vi fick 1-0, och vem gjorde målet? Jo våran joker Ralle. Vilken skott, det var klass med Boves skott, rakt i krysset. YES vad skönt det kändes. Vi ägde andra halvlek, vi rullade bra på ett mycket bra sätt. Sedan kom även det andra målet. Skönt att se att Anton är framme och tar returen på en bra slagen frispark av Max. Vi kan vara aggresiva i straffområdet, det är kul att se. Men vi kan vara det oftare, eller rättare sagt alltid.
2-0 kändes som en trygg och säker ledning, det blev även slutresultatet.
Skönt med vinst i årets sista seriematch, troligtvis sista 9-manna matchen för detta lag. Nu är det 11-manna som gäller....
Vi vill även höja Samuel, du äger straffområdet mer och mer, du hörs mera, du känns säkrare med fötterna. Allt detta skapar trygghet i försvaret. Men Samuel nöjd dig inte med det, du kan bli bättre på allt :-)
Berga kändes stabil som defensiv mittfältare. Men han och de flesta som spelar i mitten på mittfältet måste bli snabbar och säkrare på hemjobbet, ta markering, täck yta.
Sen har vi Lukas J, jätte kul att se hur du växer in i laget. Du tar för dig, du snackar. Allt på ett jätte bra sätt, fortsätt så.
Vi tackar Fyris för en bra match och en bra avslutning på serien. Fyris var mycket bättre idag än våras, då vi vann med 10-0. Men innan den matchen så stod det på förbundets hemsida att vi vann mot Bälinge med 30-1 (eg. 3-1), inte undra på att de var skraja för oss då.....

LIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIF äger!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andra möten i serien

sön 22 maj 2011, 17:00 Lohärads IF Röd - IK Fyris P99 10 - 0